Een spuitwand helpt u makkelijker werken

Spuitmuur Kopen? Verven Bijsnijden

De plaatsing van de spuitwand verzorgen wij geheel voor u. Wij plannen samen met u een geschikt moment om de spuitwanden te monteren en zorgen ervoor dat de afzuigwand snel gemonteerd wordt, zodat u direct aan de slag kunt. Eminent Spuitcabines zijn vooral geschikt voor kleine spuitklussen. Deze huisjes hebben een werkbreedte van 800 tot 1500 mm, maar uiteraard kunnen we huisjes ook in andere gewenste maten leveren. Daarnaast bevat het een explosieveilige elektromotor.

 • Ook vloerafzuiging en mobiele afzuigsystemen behoren tot de mogelijkheden.
 • Deze luchtafvoerventilator wordt geselecteerd op basis van de benodigde afvoerluchtcapaciteit.
 • Soloan kan verfspuitmuren of afzuigmuren bouwen van elk formaat om spatten op te vangen.

Hierdoor past de spuitwand precies over de breedte van uw mengtafel. Wij voorzien onze spuitwanden van geschikte filters met een hoog afvangrendement. Zo blijven de luchtstromen in je spuitbus zo gezond mogelijk. Deze filters zijn ook in nabestelling verkrijgbaar in onze winkel. Ze zijn zowel per rol als op maat gesneden verkrijgbaar. De spuitwanden die wij leveren zijn speciaal gemaakt.

Spray Muur

De afmetingen van de afzuigwand worden bepaald op basis van uw ruimte, die wij standaardiseren met één van onze afzuigkasten. Deze luchtafvoerventilator wordt geselecteerd op basis van de benodigde afvoerluchtcapaciteit. Door deze website te gebruiken, accepteert u onze algemene voorwaarden en privacybeleid. Wilt u spuitnevel, verfdampen, verdunnerdampen, oplosmiddelhoudende gassen en andere organische dampen afzuigen? Dan is een basis spuitwandmodulesysteem de oplossing voor u. De goederen kunnen naar u worden verzonden, of u kunt ze ophalen in ons magazijn in Brunssum.

Zo weet je zeker dat de wanden altijd naadloos in je interieur passen. Hierdoor wordt de ruimte zo efficiënt mogelijk benut en wordt een eventuele spuitbus optimaal ontlast. De wanden hebben een standaard hoogte van 2 meter.

Paintstop-filter Groen

De afzuigventilator is uitgevoerd als radiaalventilator, die zorgt voor een extreem grote luchtstroom met een zeer laag geluidsniveau. De ventilator is voorzien van een explosieveilige motor. Onze afzuigwanden zijn voorzien van speciaal geselecteerde filters die nodig zijn voor het afzuigen van uw spray. Wij hebben verschillende soorten filters op voorraad en kunnen u direct voorzien van het juiste filter voor uw toepassing. Deze filters dienen natuurlijk van tijd tot tijd vervangen te worden.

 • De spuitwand bevat speciale filters die de spuitnevel aantrekken en vasthouden.
 • Heeft u een spuitwand aan de muur hangen en zoekt u een tafel die precies onder de afzuigwand past?
 • De ventilator is voorzien van een explosieveilige motor.
 • Spuitwanden zorgen voor de beste afzuiging van spuitnevel, verfdampen, verdunnersdampen, oplosmiddelhoudende gassen en andere organische dampen.
 • Daarom moeten dampen op de juiste manier worden afgezogen.

Onze afzuigwanden zijn geschikt voor gebruik met watergedragen verf, oplosmiddelhoudende verf, lijmproducten of polyester producten. De afzuigwanden zijn volledig gemaakt van volledig verzinkt plaatstaal, de constructies bestaan ​​uit drukaansluitingen. Kleurnevelafzuiger AL-KO color Jet 1 Kleurnevelafzuiger gebruiksklaar, 1 m2 filteroppervlak met voor- en fijnfilter. Aansluitdiameter 300 mm, motor 1,5 KW ex, aansluiting 1 stap 5 m kabel met stekker en klephuis. Door op tijd onderhoud te plegen, gaat uw spuitwand langer mee. Ook zorgt het ervoor dat medewerkers in een gezonde omgeving kunnen blijven werken.

Afzuigwand Voor Mengtafel

Ook bent u altijd welkom in onze showroom in Brunssum, waar wij u graag uitleg geven over de verschillende mogelijkheden op het gebied van ventilatie- en regelapparatuur. Eminente kleurdrukvaten zijn verkrijgbaar met een inhoud van 12 liter. Wordt compleet geleverd met reduceerventiel, veiligheidsventiel en slangaansluiting voor spuitpistool. De loop is voorzien van een handvat en een rubberen onderrand.

 • Het E33 HTE spuitpistool zorgt voor een verbeterd spuitpatroon tegen lagere verfkosten met de spuitsnelheid van een conventioneel spuitpistool.
 • Zo weet je zeker dat de wanden altijd naadloos in je interieur passen.
 • Ondanks dat de maximale werkbreedte 3 meter is, kunnen nog grotere maten worden verkregen door bijvoorbeeld twee wanden van 2, 2,5 en 3 meter te monteren, waarbij resp.
 • Wordt compleet geleverd met reduceerventiel, veiligheidsventiel en slangaansluiting voor spuitpistool.

Ondanks dat de maximale werkbreedte 3 meter is, kunnen nog grotere maten worden verkregen door bijvoorbeeld twee wanden van 2 - 2,5 en 3 meter te monteren, waarbij resp. Soloan kan verfspuitmuren of afzuigmuren bouwen van elk formaat om spatten op te vangen. Ook vloerafzuiging en mobiele afzuigsystemen behoren tot de mogelijkheden. Daarom moeten dampen op de juiste manier worden afgezogen. Creemers biedt een assortiment spuitwanden aan, die in de werkplaats kunnen worden geplaatst naast de plek waar wordt gespoten. Onze spuitwand wordt ook wel afzuigwand of spuitcabine genoemd.

Uitlaatwanden

Vraag onze collega's naar de mogelijkheden voor uw situatie. Ondanks dat de maximale werkbreedte 3 meter is, kunnen nog grotere maten worden verkregen door bijvoorbeeld twee wanden van 2, 2,5 en 3 meter te monteren, waarbij resp. Alle benodigde accessoires, zoals overgangsstrips, bochten, afvoerbuizen en regenkappen, vullen de spuitwanden van Eminent aan. Spuitwanden worden gebruikt als afzuigwand voor spuitnevel die ontstaat bij het spuiten van kleine onderdelen, spuitmonsters of andere objecten. De spuitwand bevat speciale filters die de spuitnevel aantrekken en vasthouden. Hiermee wordt voorkomen dat de spuitnevel zich door de ruimte verplaatst en op plekken terechtkomt waar dat niet hoort.

Spuitwanden zorgen voor de beste afzuiging van spuitnevel, verfdampen, verdunnersdampen, oplosmiddelhoudende gassen en andere organische dampen. Om deze reden worden spuitwanden ook wel afzuigwanden genoemd. Aan de wand is een spuit- en afzuigwand gehangen waarin een verfnevelfilter is geplaatst die de dampen, spuitnevel en stof- en vuildeeltjes tegenhoudt. CROP heeft een groot assortiment aan verschillende spuitwanden in verschillende maten en uitvoeringen.

Werk dat op het verkeerde moment stopt, kan u veel geld kosten. U kunt dan een onderhoudsstap kiezen die het beste bij u past. Het E41 HTE spuitpistool zorgt voor een verbeterd spuitpatroon tegen lagere verfkosten bij dezelfde snelheid als een conventioneel spuitpistool. Daarnaast is het persluchtverbruik, en daarmee het energieverbruik, veel lager dan bij een conventionele verfspuit. Een gelijkmatig spuitpatroon over de gehele kleurboog geeft een perfecte kleurverdeling. Het E33 HTE spuitpistool zorgt voor een verbeterd spuitpatroon tegen lagere verfkosten met de spuitsnelheid van een conventioneel spuitpistool.

Spuitmuren Met De Beste Afzuiging

Dit is geschikt voor kleine tot middelgrote spuiten. U kunt ook producten sproeien zonder andere werkzaamheden te belemmeren (bijv. door mist of stoom). Met onze op maat gemaakte spuitwanden zorgen we voor een gezondere en efficiëntere werkomgeving, waardoor u het maximale uit al uw spuitwerkzaamheden haalt. Benieuwd hoe een spuitwand in jouw interieur zou kunnen passen?

Daarnaast draagt ​​dit bij aan schonere lucht, wat het beter maakt voor je eigen gezondheid. Een sproeiwand wordt ook gebruikt als afzuigwand voor de bovenstaande mengtafel. Hierdoor inhaleer je deze gevaarlijke dampen, die schadelijk zijn voor je gezondheid, niet. Onze mengtafel afzuigwanden zijn verkrijgbaar in lengtes van 120cm en 180cm.

Gemaakt van verzinkt plaatstaal van de hoogste kwaliteit. Het speciaal ontworpen vervangbare Andrea-filter garandeert een perfecte scheiding van kleurnevel. De Eminent wanden zijn ook verkrijgbaar met scharnierende zijpanelen en een vast dakdeel om de afzuigbreedte en hoogte te vergroten.

De ventilator is in de EX-E-II T3 uitgerust met een explosieveilige elektromotor. Heeft u een spuitwand aan de muur hangen en zoekt u een tafel die precies onder de afzuigwand past? Naast de sproei- en afzuigwanden zelf verkopen wij ook professionele RVS tafels die perfect bij uw afzuigwand passen. Deze tafels zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en kunnen worden verhoogd en verlaagd voor de perfecte werkhoogte. Met onze afzuigwanden zorgen wij ervoor dat schadelijke stoffen worden afgezogen zodat uw medewerkers in een gezondere omgeving kunnen werken. Maar deze schadelijke stoffen blazen we niet alleen uit, maar filteren ze er eerst flink uit.

Wij Leveren Onderdelen Aan De Hvac-industrie

Hierdoor inhaleer je deze gevaarlijke dampen, die schadelijk zijn voor je gezondheid, niet.

Benieuwd hoe een spuitwand in jouw interieur zou kunnen passen?

Om deze reden worden spuitwanden ook wel afzuigwanden genoemd.

De loop is voorzien van een handvat en een rubberen onderrand.

Het E41 HTE spuitpistool zorgt voor een verbeterd spuitpatroon tegen lagere verfkosten bij dezelfde snelheid als een conventioneel spuitpistool.

Ook bent u altijd welkom in onze showroom in Brunssum, waar wij u graag uitleg geven over de verschillende mogelijkheden op het gebied van ventilatie- en regelapparatuur.

Zo blijven de luchtstromen in je spuitbus zo gezond mogelijk.

Aansluitdiameter 300 mm, motor 1,5 KW ex, aansluiting 1 stap 5 m kabel met stekker en klephuis.

Door deze website te gebruiken, accepteert u onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

De afzuigwanden zijn volledig gemaakt van volledig verzinkt plaatstaal, de constructies bestaan ​​uit drukaansluitingen.

Daarnaast bevat het een explosieveilige elektromotor.

Naast de sproei- en afzuigwanden zelf verkopen wij ook professionele RVS tafels die perfect bij uw afzuigwand passen.

Aan de wand is een spuit- en afzuigwand gehangen waarin een verfnevelfilter is geplaatst die de dampen, spuitnevel en stof- en vuildeeltjes tegenhoudt.

Een sproeiwand wordt ook gebruikt als afzuigwand voor de bovenstaande mengtafel.

Kleurnevelafzuiger AL-KO color Jet 1 Kleurnevelafzuiger gebruiksklaar, 1 m2 filteroppervlak met voor- en fijnfilter.

De ventilator is in de EX-E-II T3 uitgerust met een explosieveilige elektromotor.

Deze tafels zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en kunnen worden verhoogd en verlaagd voor de perfecte werkhoogte.

Daarnaast is het persluchtverbruik, en daarmee het energieverbruik, veel lager dan bij een conventionele verfspuit.

Gemaakt van verzinkt plaatstaal van de hoogste kwaliteit.

De plaatsing van de spuitwanden verzorgen wij geheel voor u.

Een gelijkmatig spuitpatroon over de gehele kleurboog geeft een perfecte kleurverdeling.

Deze filters dienen natuurlijk van tijd tot tijd vervangen te worden.

Dit is geschikt voor kleine tot middelgrote spuiten.

Dan is een basis spuitwandmodulesysteem de oplossing voor u.

Hiermee wordt voorkomen dat de spuitnevel zich door de ruimte verplaatst en op plekken terechtkomt waar dat niet hoort.

De wanden hebben een standaard hoogte van 2 meter.

Deze huisjes hebben een werkbreedte van 800 tot 1500 mm, maar uiteraard kunnen we huisjes ook in andere gewenste maten leveren.

Onze afzuigwanden zijn voorzien van speciaal geselecteerde filters die nodig zijn voor het afzuigen van uw spray.

Ondanks dat de maximale werkbreedte 3 meter is, kunnen nog grotere maten worden verkregen door bijvoorbeeld twee wanden van 2 - 2,5 en 3 meter te monteren, waarbij resp.

Alle benodigde accessoires, zoals overgangsstrips, bochten, afvoerbuizen en regenkappen, vullen de spuitwanden van Eminent aan.

Werk dat op het verkeerde moment stopt, kan u veel geld kosten.

Daarnaast draagt ​​dit bij aan schonere lucht, wat het beter maakt voor je eigen gezondheid.

De afmetingen van de afzuigwand worden bepaald op basis van uw ruimte, die wij standaardiseren met één van onze afzuigkasten.

U kunt dan een onderhoudsstap kiezen die het beste bij u past.

Eminent Spuitcabines zijn vooral geschikt voor kleine spuitklussen.

Wilt u spuitnevel, verfdampen, verdunnerdampen, oplosmiddelhoudende gassen en andere organische dampen afzuigen?