Dildo

Dildo kopen

De dildo is voor de meeste mensen het eerste dat in hen opkomt als ze aan sekstoys denken. De dildo bestaat al honderden jaren en is naast de vibrator veruit het populairste speeltje bij de meeste vrouwen. Ook veel mannen zijn fan van de dildo, vooral de homoseksuele mannen maken er veel gebruik van maar er zijn ook talloze hetero mannen die plezier weten te vinden met dit speeltje. Het aanbod van dildo’s is supergroot, je hebt ze in honderden formaten, kleuren en vormen. Een dildo kopen doe je tegenwoordig eenvoudig bij een online sexshop.


De voordelen van een glazen dildo

De glazen dildo is een dildo die, zoals de naam al verklapt, van glas is gemaakt. De glazen dildo heeft veel voordelen. Als eerste is een glazen dildo heel stevig omdat deze uit 1 stuk glas wordt gemaakt. Dit zorgt er dus voor dat de dildo niet zomaar kan breken. Ten tweede is een glazen dildo hypo-allergeen, hij kan dus geen allergische reacties opwekken zoals bijvoorbeeld een kunststof dildo. Het derde voordeel is dat je makkelijk glijmiddel kan aanbrengen op een glazen dildo zonder dat dit de dildo aantast. Glijmiddel op siliconen basis mag namelijk nooit gecombineerd worden met een dildo die van siliconen gemaakt is. Met een glazen dildo heb je dit probleem niet. En tot slot, de glazen dildo ziet er gewoon heel mooi uit! Kortom, de glazen dildo heeft een heleboel voordelen waar zowel mannen als de vrouwen veel baat bij hebben.


Dildo opwarmen en afkoelen

De glazen dildo heeft verder nog twee extra mogelijkheden die je met andere dildo’s niet kan doen. Je kan de glazen dildo namelijk makkelijk opwarmen en afkoelen. Dit kan je gewoon doen door de dildo onder de kraan te houden met warm of koud water. Binnen no-time is de dildo lekker warm of ijskoud. Voor veel mensen, voornamelijk vrouwen, is dit de belangrijkste reden om een glazen dildo aan te schaffen. De vrouwen houden van het ijskoude of juist het hele warme gevoel wanneer ze gebruik maken van de dildo.

 

De dildo kan je ook heel makkelijk schoonmaken door hem onder heet water te zetten, een speciale toy cleaner te gebruiken of gewoon normale zeep. Nog een mogelijkheid is om de dildo gewoon in de vaatwasser te stoppen! Gebruik in dit geval geen vaatwastablet en laat de dildo natuurlijk drogen, nooit gebruik maken van een theedoek.


https://www.sexshopcity.nl