Finder Darts Masters ranking is weer up to date

Het Lakeside World Professional Darts Championship 2017 is achter de rug en de kampioenen van deze editie zijn bekend. Succes voor de Nederlandse jeugdspeler Justin van Tergouw. Hij is Finder Darts Masters 2016  jeugdkampioen, Winmau World Master 2016 Boys en nu ook de Lakeside 2017 World Champion Youth titel heeft gewonnen met een fraaie 3-0 overwinning op de Schotse jeugdspeler Nathan Girvin.  De Engelse Lisa Ashton claimde voor de derde keer in haar carrière de titel bij de dames. Zij klopte in de finale met heet veel overmacht de Australische Corrine Hammond.

Glen Durrant was de beste speler van het herentoernooi. Duzza speelde de finale tegen Danny Noppert die op veel indruk had gemaakt op weg naar de finale van het toernooi maar in die finale toch buigen moest voor de kracht waarmee Durrant speelde. De uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd over best of 13 sets was 7-3 voor Glen Durrant.

De Lakeside World Pro is één van de toernooien opgenomen in de Finder Darts Master ranking en de resultaten van het toernooi zijn inmiddels in de stand verwerkt. Hoe de nieuwe stand er nu uitziet leest u hier >>>

 

Foto © David Gill – BDO Media 2017