Resultaten Finder Darts Masters 2016 in ranking verwerkt

De rook is weer opgetrokken na 3 dagen darts op hoog niveau tijdens de Finder Darts Masters 2016. Drie sfeervolle en spannende dagen darts die 3 prachtige kampioenen heeft opgeleverd. Engelsman Glen Durrant won voor de tweede keer op rij de titel bij de heren na een bloedstollend spannende finale tegen landgenoot Jamie Hughes. En de Russische Anastasia Dobromyslova won het damestoernooi ten koste van Aileen de Graaf en pakte zo haar derde Masters titel. Justin van Tergouw won het jeugdtoernooi  door met 2-0 in sets de Engelse Owen Maiden te kloppen en daarmee prolongeerde hij zij titel bij de jeugd.

De Finder Darts Masters is een van de toernooien die de Finder Darts Masters ranking vormen en de resultaten zijn inmiddels verwerkt en is de nieuwe stand online gezet. Nieuwsgierig naar de nieuwe stand? Klik dan hier >>