Marvin van Velzen uitgenodigd voor Finder Darts Masters Youth Tournament

fdm_marvin_v_velzenDe vierde deelnemer aan het Finder Darts Masters Youth Tournament 2016 wordt de 16-jarige Marvin van Velzen. Marvin, momenteel  gedeeld eerste op de nieuwe NDB junioren ranking , zevende op de wereldranking voor jeugdspelers en winnaar van het Luxemburg Open 2016 voor jongens, kreeg vandaag te horen dat hij mag meedoen aan het jeugdtoernooi.

In totaal doen zes jeugdspelers mee aan de komende editie van de Finder Darts Masters die van 9 tot en met 11 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.  Zij worden door een open loting verdeeld over twee poules van drie en de winnaars van iedere poule spelen op zondag 11 december de finale.

Voor de de lijst met deelnemers voor zover al bekend gemaakt klikt u hier >

Voor informatie over het bestellen van kaarten of aantrekkelijke hotelarrangementen vind u onder KAARTVERKOOP in het hoofdmenu van deze website.

Foto: © Evert Zomer