Viervoudig Lakeside World Pro kampioen Lisa Ashton komt naar Finder Darts Masters

Het deelnemersveld voor het Finder Darts Masters damestoernooi is bijna compleet. Zojuist heeft de organisatie namelijk besloten om een wildcard uit te geven aan viervoudig Lakeside World Professional kampioen Lisa Ashton.

Lisa Ashton won de Masters in 2008, maar kwam dit jaar net een paar puntjes tekort voor directe plaatsing. Toch mag een speelster van een dergelijk kaliber niet ontbreken in het sterke internationale deelnemersveld van de Finder Darts Masters en wordt daarom met een wildcard uitgenodigd voor deelname.

De voorlopige lijst met namen van spelers en speelsters die aan de Finder Darts Masters 2018 gaan deelnemen kunt u teruglezen op onze website. Ook vindt u op onze website  alle informatie over kaartverkoop en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 7 t/m zondag 9 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee.