Deelnemersveld  Finder Darts Masters heren compleet

Het deelnemersveld voor het Finder Darts Masters herentoernooi is met het uitgeven van de laatste beschikbare wildcard aan de Duitse dartsspeler Michael Unterbuchner compleet. Deze laatste plek kwam vrij omdat de Canadees Jeff Smith is afgemeld voor het toernooi.

De 29-jarige Michael Unterbuchner begon pas in 2012, na 8 jaar softtip darts, met steeldarts en heeft  zich in korte tijd opgewerkt naar de top van het Duitse dartscircuit.

Vorige maand wist hij zich in Bridlington te kwalificeren voor de Lakeside World Pro 2018 en reisde hij met het Duitse nationale team naar Kobe in Japan voor deelname aan de WDF World Cup.
Individueel bereikte hij daar de kwartfinale van het heren singles toernooi.

De lijst met namen van spelers en speelsters aan de Finder Darts Masters 2017 kunt u teruglezen op www.findermasters.nl. Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop  en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 8 t/m zondag 10 december plaatsvindt.

Foto © David Gill Media – 2017