Dennie Olde Kalter wint NDB wildcard voor Finder Darts Masters

Gisteren, in Nijkerk, heeft Dennie Olde Kalter de NDB wildcard gewonnen voor deelname aan de Finder Darts Masters. Dennie was die avond de sterkste van een groep van 7 heren van de Nederlandse selectie die, verdeeld over twee groepen, een toernooi speelden voor de Finder Darts Masters heren wildcard.

In de groepsfase  won hij met 4-0 van Jeffrey Sparidaans en 4-2 van Derk Telnekes  maar verloor met 3-4 van Toon Greebe.

De beste twee van iedere groep speelden een kruisfinale waarin Toon Greebe, groepswinnaar Chris Landman met 4-0 klopte en Dennie met 4-3 won van Martijn Kleermaker, vorig jaar nog de winnaar van de NDB wildcard.

In de finale tegen Toon Greebe zette Dennie Olde Kalter zijn verlies tegen Toon Greebe even recht door de finale met 5-1 te winnen en mag Dennie zijn debuut gaan maken tijdens de Finder Darts Masters, dat  8 tot en met 10 december  in Hotel Zuiderduin plaatsvindt.

Meer informatie over het deelnemersveld van de Finder Darts Masters, kaartverkoop en hotelaanbiedingen vindt u op onze site