Schotse speler Cameron Menzies  ontvangt wildcard Finder Darts Masters 2017

Een onverwachte verrassing voor de 28-jarige Cameron Menzies uit het Schotse Muirkirk.

Cameron, winnaar van het Scottish Open 2017 en halve finalist van de Winmau World Masters, kreeg namelijk van de organisatie van de Finder Darts Masters  een wildcard overhandigd voor deelname aan dit langst lopende wereldtop dartstoernooi van Nederland.

Momenteel zijn er met de wildcard van Cameron Menzies  22 van de 24 deelnemers aan het herentoernooi bekend.  De organisatie heeft nog 1 wildcard te vergeven  en ook de Nederlandse Darts Bond heeft een wildcard ter beschikking.

De lijst met namen van spelers en speelsters aan de Finder Darts Masters 2017 kunt u teruglezen op onze website waar u tevens alle informatie vindt over kaartverkoop  en hotelarrangementen voor dit evenement dat van vrijdag 8 t/m zondag 10 december plaatsvindt.

 

Foto © DG Media 2017