Deelnemersveld Finder Darts Masters 2017 Youth Tournament bijna compleet

De vijfde en voorlaatste deelnemer aan het Finder Darts Masters Youth Tournament is bekend. De organisatie van het toernooi heeft namelijk een wildcard gegeven aan Keane Barry uit Ierland.

Een welkome verrassing voor de jonge Ier die afgelopen dinsdag, tijdens de Winmau World Masters jongensfinale, nog een bittere pil te slikken kreeg. Keane miste een matchdart op dubbel 20 voor de titel van dit prestigieuze toernooi. Maar hij krijgt in december een nieuwe kans om de titel van een ‘major event’ te bemachtigen. Van  8 tot en met 10 december wordt in Hotel Zuiderduin de Finder Darts Masters gehouden en kan hij zich opnieuw meten met de beste jeugdspelers van de wereld.

Meer informatie over het deelnemersveld van de Finder Darts Masters, kaartverkoop en hotelaanbiedingen vindt u op onze site