Finder Darts Masters ranking 2018

Een nieuwe ranking, dus nieuwe kansen je te plaatsen voor Finder Darts Masters 2018. Direct plaatsen voor dit toernooi kan alleen via de Finder Darts Masters ranking die wordt gevormd door  18 internationale toernooien. Een van deze toernooien, het French Open 2017 is inmiddels gespeeld.

Het Open Tsjechië in november is het eerst volgende gevolgd door de Finder Italian Darts Masters eind november.

Een overzicht van alle toernooien die zijn opgenomen is Finder Darts Masters ranking 2018 vindt u hier >>

Ook op deze pagina de links naar de actuele stand van de Finder Darts Masters 2018.

De resultaten van het French Open 2017  zijn voor zover de gegevens door ons zijn ontvangen verwerkt. Deze waren helaas niet compleet. Zodra we de resterende gegevens ontvangen hebben zullen we de database aanpassen.