Resultaten HAL Open en HAL Masters 2017 verwerkt in de ranking

Zaterdag 18 en zondag 19 maart werden in de Evenementenhal Venray twee toernooien gespeeld die zijn opgenomen in de Finder Darts Masters ranking. Zaterdag het HAL Open en zondag de HAL Masters waar tevens 3 starbewijzen te winnen vielen voor deelname aan Finder Darts Masters 2017. Zaterdag werden de titels gewonnen door Lisa Ashton die in de finale haar landgenote Lorraine Winstanley klopte en Mark McGeeney won de titel bij de heren. Hij klopte in de finale Danny Noppert.

Na de tweede plek op zaterdag wel succes op zondag voor Lorraine Winstanley want in de finale van de HAL Masters klopte ze Deta Hedman.  De Noord Ier Kyle McKinstry pakte de titel bij de heren door in de finale Wesley Harms te verslaan.

De resultaten van de toernooien  zijn inmiddels verwerkt in de Finder Darts Masters 2017 ranking en is er weer een nieuwe stand die hier is na te lezen.