Categorie archief: Masters nieuws

Resultaten HAL Open en HAL Masters 2017 verwerkt in de ranking

Zaterdag 18 en zondag 19 maart werden in de Evenementenhal Venray twee toernooien gespeeld die zijn opgenomen in de Finder Darts Masters ranking. Zaterdag het HAL Open en zondag de HAL Masters waar tevens 3 starbewijzen te winnen vielen voor deelname aan Finder Darts Masters 2017. Zaterdag werden de titels gewonnen door Lisa Ashton die in de finale haar landgenote Lorraine Winstanley klopte en Mark McGeeney won de titel bij de heren. Hij klopte in de finale Danny Noppert.

HAL Masters kampioenen ontvangen startbewijs voor Finder Darts Masters 2017

Zondag 19 maart heeft  in de Evenementenhal  Venray het HAL Masters 2017 plaatsgevonden. Één  van de  internationale dartstoernooien van de Finder Darts Masters ranking en het toernooi waar de winnaars bij de heren, dames en junioren een startbewijs winnen voor deelname aan de Finder Darts Masters.

Resultaten Dutch Open 2017 in de ranking verwerkt

Het grootste open dartstoernooi van Nederland, het Dutch Open, is achter de rug. De Britse deelnemers heersten deze editie want zowel in de heren- als damesfinale speelden 2 spelers van  over het water om de titel. Mark McGeeney wist de titel ten koste van de Schot Ross Montgomery te pakken. Het werd zijn eerste grote titel en was daar zelf ook aardig van ondersteboven.  Deta Hedman won de titel bij de dames door een fraaie overwinning op de regerend Lakeside World Pro Ladies Champion, Lisa Ashton.

Twee nieuwe internationale toernooien toegevoegd aan Finder Darts Masters 2017 ranking

De organisatoren van de Finder Darts Masters hebben besloten twee nieuwe internationale toernooien toe te voegen aan de ranking voor de Finder Darts Masters 2017. Zowel de Belgische als de Zwitserse Darts Bond hebben namelijk de opzet van hun internationale toernooien veranderd. Beide bonden hebben besloten om in één weekend twee single toernooien te organiseren waarbij men onder andere BDO ranking punten kan verdienen.

Finder Darts Masters ranking is weer up to date

Het Lakeside World Professional Darts Championship 2017 is achter de rug en de kampioenen van deze editie zijn bekend. Succes voor de Nederlandse jeugdspeler Justin van Tergouw. Hij is Finder Darts Masters 2016  jeugdkampioen, Winmau World Master 2016 Boys en nu ook de Lakeside 2017 World Champion Youth titel heeft gewonnen met een fraaie 3-0 overwinning op de Schotse jeugdspeler Nathan Girvin.  De Engelse Lisa Ashton claimde voor de derde keer in haar carrière de titel bij de dames. Zij klopte in de finale met heet veel overmacht de Australische Corrine Hammond.