Categorie archief: Masters nieuws

Resultaten Open Wales/Welsh Open 2017 in de ranking verwerkt

Dit weekeinde werd in Wales het Open Wales 2017 gespeeld.  Dit is het 13de toernooi van de Finder Darts Masters ranking en Glen Durrant uit Engeland deed daar goede zaken door de titel te pakken ten koste van Scott Waites. Lorraine Winstanley won het damestoernooi door Lisa Ashton in de finale te kloppen.

Finder Darts Masters ranking is weer bijgewerkt

Afgelopen zaterdag werd in Bochum Duitsland het 12de toernooi van de Finder Darts Masters, het German Open gespeeld. Succes voor Mark McGeeney, die de finale won van het herentoernooi ten koste van Toon Greebe, en Deta Hedman die Aileen de Graaf in de finale klopte. Door het flinke aantal deelnemers aan het herentoernooi kwamen de beste 64 spelers van het herentoernooi in aanmerking voor punten. Bij de dames hebben de beste 32 deelnemers punten verzameld.

Resultaten HAL Open en HAL Masters 2017 verwerkt in de ranking

Zaterdag 18 en zondag 19 maart werden in de Evenementenhal Venray twee toernooien gespeeld die zijn opgenomen in de Finder Darts Masters ranking. Zaterdag het HAL Open en zondag de HAL Masters waar tevens 3 starbewijzen te winnen vielen voor deelname aan Finder Darts Masters 2017. Zaterdag werden de titels gewonnen door Lisa Ashton die in de finale haar landgenote Lorraine Winstanley klopte en Mark McGeeney won de titel bij de heren. Hij klopte in de finale Danny Noppert.

HAL Masters kampioenen ontvangen startbewijs voor Finder Darts Masters 2017

Zondag 19 maart heeft  in de Evenementenhal  Venray het HAL Masters 2017 plaatsgevonden. Één  van de  internationale dartstoernooien van de Finder Darts Masters ranking en het toernooi waar de winnaars bij de heren, dames en junioren een startbewijs winnen voor deelname aan de Finder Darts Masters.

Resultaten Dutch Open 2017 in de ranking verwerkt

Het grootste open dartstoernooi van Nederland, het Dutch Open, is achter de rug. De Britse deelnemers heersten deze editie want zowel in de heren- als damesfinale speelden 2 spelers van  over het water om de titel. Mark McGeeney wist de titel ten koste van de Schot Ross Montgomery te pakken. Het werd zijn eerste grote titel en was daar zelf ook aardig van ondersteboven.  Deta Hedman won de titel bij de dames door een fraaie overwinning op de regerend Lakeside World Pro Ladies Champion, Lisa Ashton.