Categorie archief: Masters nieuws

Sharon Prins vult vrijgekomen plek Finder Darts Masters damestoernooi in

Het deelnemersveld van het damestoernooi wordt aangevuld met een derde speelster, Sharon Prins. Zij vult de vrijgekomen plek bij het damestoernooi in. Deze plek is ontstaan door het feit dat de winnares van het damestoernooi 2017, Aileen de Graaf al zeker was van deelname.

Finder Darts Masters ranking 2018 voltooid. Deze spelers worden uitgenodigd

Met de resultaten van de dit weekend gespeelde toernooien, het Belgium Open 2018 en Belgium Masters 2018, zijn alle toernooien die opgenomen zijn in de Finder Darts Masters 2018 ranking gespeeld.  Op basis van deze ranking plaatsen 16 heren en 2 dames zich rechtstreeks voor deelname aan het toernooi dat  7, 8 en 9 december gehouden wordt in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Resultaten van Luxemburg Open en Luxemburg Masters 2018 verwerkt in de ranking

Afgelopen weekend werden er twee toernooien gespeeld die zijn opgenomen in de Finder Darts Masters ranking, het Luxembourg Open 2018 en Luxembourg Masters 2018

Laatste editie Finder Darts Masters in december 2018

In het weekeinde van 7 tot en met 9 december wordt in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee de laatste Finder Darts Masters gehouden. Na 4 jaar naamgever te zijn geweest van de Masters stopt Finder Relais Nederland BV eind dit jaar als hoofdsponsor van het langstlopende wereldtop dartstoernooi van Nederland.

Finder Darts Masters ranking is weer bijgewerkt

De Finder Darts Masters ranking 2018 is weer up to date. De resultaten van het dit weekend gespeeld England Open, waar Kyle McKinstry en Lisa Ashton als grote winnaars uit de bus kwamen, zijn verwerkt en is er een nieuwe stand