Categorie archief: Masters nieuws

Toch nog een hoofdprijs voor Richard Veenstra

De 37-jarige Richard Veenstra uit Ossenzijl werd afgelopen weekend runner up van de Finder Darts Masters 2018. Net geen hoofdprijs voor “Flyers” zoals zijn bijnaam luidt, maar zijn geweldige prestatie tijdens het wereldtop dartstoernooi in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee, heeft hem alsnog een hoofdprijs opgeleverd.

Glen Durrant, Lisa Ashton en Keane Barry de nieuwe Finder Darts Masters 2018 kampioenen

De namen van nieuwe Finder Darts Masters 2018 kampioenen zijn bekend na een spannende dag die begon met de kwartfinales heren  en later op de dag de jeugd- dames en als laatste de herenfinale.

Wie worden de nieuwe Finder Darts Masters kampioenen? Updates

Vandaag de finaledag van Finder Darts Masters 2018. Op het programma staan de kwartfinales van de heren, gevolgd door de finale van het jeugdtoernooi. Daarna de halve finales heren met aansluitend de finale van het damestoernooi en als afsluiter de finale van de heren.

Kwartfinales Finder Darts Masters 2018 na vanavond bekend

De laatste wedstrijden uit de poulefase van Finder Darts Masters 2018 beginnen vanavond. En het worden allemaal spannende head to head partijen  waarmee de winnaar een plek in kwartfinale veroverd.

Laatste kans voor de spelers die gisteren onderuit gingen – updates:

Vanmiddag de tweede sessie van de Finder Darts Masters 2018. Opnieuw staan er 12 partijen op het programma, nu met de geplaatste spelers uit het heren en damestoernooi en de twee groepshoofden van de poules in het jeugdtoernooi tegen de spelers die gisteren helaas hun partij verloren.