Categorie archief: Overig nieuws

Deta Hedman en Wesley Harms winnen Finder Italian Grand Masters

Afgelopen zaterdag, 25 november werd in het Grand Hotel Bologna, Italië de tweede editie gespeeld van de Finder Italian Grand Masters. Het derde toernooi in de Finder Darts Masters ranking en gesponsord door Finder, de hoofdsponsor van het langstlopende wereldtop darts toernooi, de Finder Darts Masters.

Resultaten Scottish Open 2017 in de ranking verwerkt

Afgelopen weekeinde werd in Renfrew, een voorstad van het Schotse Glasgow het Scottish Open gespeeld. Altijd een druk bezet toernooi waar ook vele Nederlanders naar toe reizen. Maar succes werd er dit weekeinde geclaimd door de Engelse Fallon Sherrock die in de damesfinale landgenote Deta Hedman in de allerlaatste leg voor wist te blijven (5-4). Cameron Menzies zorgde voor Schots succes, hij klopte Daniel Day met ruime cijfers in de herenfinale.

Nederland pakt aardig wat titels op WDF Europe Cup 2016

ekfinderVandaag, zaterdag 24 september was de laatste speeldag van WDF World Cup 2016. Deze editie was Nederland gastland voor dit evenement en de Nederlandse Darts Bond had hotel Zuiderduin uitgekozen als speellocatie voor het evenement waaraan 32 verschillende Europese landen zich hadden aangemeld. Na de voorronden in de heren singels koppels en team event toernooien en ook dezelfde toernooi voor dames werden op zaterdag de finales gespeeld.

Zuiderduin decor van WDF Europe Cup Darts

ekzuiderduinVandaag, dinsdag 20 september begint in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee de WDF Europe Cup 2016. De komende dagen gaan 232 darters uit 32 Europese landen de sportieve strijd aan voor de titels in het dames en heren single toernooi, het dames en heren koppeltoernooi, het teamtoernooi voor heren en dames en de overall titel. Vanavond is de officiële openingsceremonie waarin de 32 deelnemende landen teams worden gepresenteerd. Morgen, woensdag 21 september begint het toernooi echt met op zaterdag 24 september de finales.

NDB organiseert Finder Darts Masters kwalificatietoernooi

kaartverkoopWil jij kans maken om je te plaatsen voor het enige major televisietoernooi van Nederland? Doe dan mee aan de Finder Darts Masters 2016 Qualifier op zondag 25 september in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee! Wie weet sta jij straks op het mooie podium voor honderden juichende dartsfans en live op televisie je pijlen te gooien! Van 20 tot en met 24 september 2016 vindt in Hotel Zuiderduin de WDF Europe Cup Darts plaats, de perfecte gelegenheid voor de Finder Darts Masters Qualifier.